Miért használj kész sablonokat?

Hogyan használd a CanvaPlaza social média sablonjait

 

Azért, mert

az általunk készített Social Media sablonok segítségével szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönözhetsz a tartalmaidnak, melyek vonzani fogják a követőket, vásárlókat.

 

A kész sablonok könnyebbé teszik a tartalom készítést számodra!

 

Közösségi profilod felrobbantásának titka az, hogy értékes tartalmakat teszel közzé folyamatosan. Finomítsd személyes márkád vagy vállalkozásod megjelenését a Social Mediában scroll-stopping kreatív és látványos posztokkal, így kiemelkedhetsz és növelheted forgalmad. A branded növekedése érdekében, folyamatosan magas szintű tartalmat kell publikálnod, hogy vonzzák és hozzák a vásárlókat, követőket.

PÖRGESD FEL VÁLLALKOZÁSOD

A CANVAPLAZA ÁLTAL KÉSZÍTETT ÉS TESZTELT SOCIAL MEDIA SABLONOKKAL.

 

nincs szükség készségre

NINCS SZÜKSÉG KÉSZSÉGRE

Hozzáférhetsz sablonjainkhoz a Canva-ban, és grafikus ismeretek nélkül egyszerűen szerkesztheted őket. Alakítsd saját márkaszíneidre másodpercek alatt, hogy növeld követőid és ügyfeleid számát. Neked nincs más dolgod, csak élvezni az eredményeket.

időt takarítasz meg velünk

IDŐT TAKARÍTASZ MEG

Blogger, influencer talán vállalkozó vagy? Napi 15 percet azzal töltesz, hogy mit posztolj? Ez akár havi 7,5 órába és évente 90 órába kerül! Nem töltenéd inkább azt a 90 órát a márkád, a vállalkozásod fejlesztésével, ügyfeleiddel? Ne pazarold tovább az időd és a pénzed olyan marketingre, ami nem működik!
Legyél te az iparágad vezetője egyedi tervekkel

könnyű tartalom készítés

KÖNNYŰ TARTALOM KÉSZÍTÉS

A tartalom létrehozása nem fárdaság többé! A CanvaPlaza kész közösségi média sablonjaival gyors és élevezetes lesz a marketinged kialakítása. Az ügyfeleink hetente 30 percet töltenek csak a heti tartalom megtervezésével.

építs fel gyönyörű márka imázst

ÉPÍTS FEL GYÖNYÖRŰ MÁRKA IMÁZST

Sok azonos témájú sablon egy szakterületen belül, így könnyedén készíthetsz gyönyörű profilt. 

ez kell

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

 

Hogyan módosítsd a sablont

Válaszd ki a sablont

Az összes sablon szerkeszthető az ingyenes Canva képszerkesztő segítségével. Nyisd meg a megvásárolt sablonokat a kapott linkkel. A Canva fiókod az összes sablont tárolja. Elemeket, színeket és betűtípusokat szerkeszthetsz. Képeket változtathatsz, és hozzáadhatod saját fotóid.

 

Válassz egy képet

Csak fotózd le a terméked vagy szolgáltatásod. Használj olyan képet, amely informál és kifejezi azt az üzenetet, amelyet szeretnél megosztani követőiddel, vásárlóiddal.

 

Húzd a képet a helyére

A drag&drop (fogd és vidd) - módszerrel könnyen behúzható a feltöltött képed a sablonba. Pillanatok alatt formálhatod a vállalkozásod arculatára. Kész is! Posztolhatod! :)

 

NÖVELD AZ ELKÖTELEZŐDÉST!

Posztolj nap mint nap a canvaplaza sablonjaival

 

Az online márkaépítésed sokkal könnyebb lett!

 

ötletekSoha ne fogyj ki az ötletekből

kapcsolat Lépj kapcsolatba követőiddel

növekedés Növeld a célközönséged

quality Fokozd hitelességed

minőség Javítsd márkád megjelenését

idő Spórolj időt és pénzt

Letöltöm a sablonokat

Légy sikeres a közösségi médiában anélkül, hogy tartalomkészítésre pazarolnád az időd!

CanvaPlaza line

EZEKET LÁTTAD MÁR?

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!