Rólunk

Ismerj meg bennünket!

Hagyd a kreatív munkát ránk!

Érted vagyunk itt :)

Szeretnénk, ha több időt töltenél minden egyes nap, a vállalkozásod vezetésével, fejlesztésével, a munkatársaiddal.

Ismerd meg alapításunkat

Mint minden történet, a CanvaPlaza története is úgy kezdődött, hogy adódott egy probléma, amire nem találtunk frappáns és gyors megoldást. Manapság a KKV szektorban szinte nincs olyan vállakozás, ahol ne okozna fejtörést a közösségi média oldalakon való rendszeres posztolás. A felgyorsult üzleti világban és a digitális térben, egyre nehezebb úgy 'láthatóvá' válnunk, ha nem tűnünk ki minőségi tartalommal, kreatív hirdetésekkel, videókkal.

"Aha!" pillanat

Nem volt idő, ötlet minőségi posztokat 'gyártani'. Neked is ismerős?

Mivel a világ legnépszerűbb online grafikai tervező oldala a Canva, ezért ezen a plattformon keresztül kezdtük el létrehozni a tematikus sablonokat - Neked!

Így megszületett a CanvaPlaza poszt sablon áruház

Alapítónk, Zombor Zsuzsanna - egy olyan B2B és B2C poszt sablon webáruházat hozott létre 2021-ben, ahol a vállalkozások, marketingesek, bloggerek, influencerek kész megoldást kapnak a Facebook és Instagram marketingjük felpörgetésére.

 

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy minden cégtulajdonos profi módon tudjon megjelenni a social média oldalain. Hiszen minden vállalkozónak szüksége van arra, hogy megkülönböztethető legyen abban az online zajban, amiben nap mint nap meg kell ragadnia a követők figyelmét, eladni termékét/szolgáltatását. Ezt kizárólag olyan gyönyörű grafikákkal lehet elérni, amelyek a márkájukról mesélnek.

Célunk

Segíteni abban, hogy az online térben stílusosan tudj megjelenni, olyan scroll-stopping posztokkal, melyek több követőt hoznak, ezáltal nagyobb márkaismertségre tehetsz szert, amely magasabb oldal elérést, forgalmat és konverziót generál.

Jövőkép - A végtelenbe és tovább!

Folyamatosan bővítjük a sablon gyűjteményünket különböző iparágakra, szakterületekre tervezve. Grafikusainkkal azon dolgozunk nap mint nap, hogy levegyük a válladról a poszt ötletelés és tervezés terhét.

Mi érted vagyunk!

Szívesen dolgoznál velünk? Grafikus, canva designer esetleg marketinges vagy? 

Add le a jelentkezésed itt!

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!