Gyakran Ismételt Kérdések

 

CanvaPlaza Súgó

line canvaplaza

 

1. Miután regisztráltál a canvaplaza.com oldalon egy felhasználói fiókot, rögtön megkezdheted a vásárlást. Ha először a kosárba tetted a sablonokat, semmi gond, a vásárlás véglegesítése előtt is tudsz regisztrálni.

2. A bankkártyás kifizetést követően, azonnal elérhető lesz a webáruházi profilodban a sablonok.

3. Sablonjaid megérkeztek a fiókodba! - emailt nyisd meg és lépj be vásárlói fiókodba. A megrendelt termék alatti letöltés gombra kattintvatöltsd le a PDF-et a fájlok eléréséhez. A PDF file-ban megtalálod a sablonokra mutató összes linket. Elég, ha rákattintasz a használni kívánt sablon csomagra, és átirányítunk a Canva -ra, ahol betöltődik a fiókodban.

4. Ha nincs Canva fiókod, egy perc alatt tudsz regisztrálni egy ingyenes fiókot, melyben teljesen a saját arculatodra tudod alakítani a sablonokat.

5. Minden sablonunk szerkeszthető, módosítható, ami azt jelenti, hogy minden egyes elemet, színt, elrendezést szerkeszthetsz benne. Illetve annyiszor használhatod és végtelenségig módosíthatod a sablonokat, amennyiszer csak szeretnéd.

6. A Canvaplaza sablonjai úgy lettek elkészítve, hogy akár azonnal fel tudod őket használni, azaz a szöveg átírását követően akár abban a stílusban is posztolhatod, ahogy vannak. De, mindenképp javasoljuk, hogy a színeket, betűtípusokat a saját vállalkozásod brandjéhez igazítsd. Csak pár percet vesz igénybe, viszont megkülönböztethető és egyedi leszel a közösségi médiában.

7. Ha nem ismered a Canva online szerkesztőt, ne aggódj, mi segítünk neked abban, hogy a vásárlás előtt kipróbáld, hogyan működik, ha vásárolsz, hogyan kapod meg és töltődik be. Ehhez nem kell mást tenned, mint felírtakozni a hírlevelünkre, ahol azonnal küldünk 3db ingyenes CanvaPlaza sablont. Ugyan úgy kapod meg, mint amikor vásárolni fogsz. Így megismerheted a folyamatot is és gyakorolni is tudsz. Ezeket a sablonokat is módosíthatod a fent leírtak szerint.

A fel iratkozást követően, egy levél sorozatban segítünk, hogyan használd a Canva-t, tippeket adunk mikor és mit posztolj.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk a hello@canvaplaza.com címre, és mi örömmel segítünk!

line canvaplaza

Gyakran Ismételt Kérdések

line canvaplaza

 

Mikor kapom meg a sablonokat?

Vásárlás után azonnal letöltheted termékeid a webáruházban létrehozott vásárlói fiókodból. 

Ez egyszeri vásárlás, vagy fizetnem kell később a frissítésekért?

Ez egy egyszeri vásárlás, és a jövőben minden frissítést INGYEN kapsz meg tőlünk, melyről e-mailben fogunk értesíteni.

Szükségem van a szerkesztéshez grafikai tudásra?

Nincs, nyugodj meg :) A Canva nagyon könnyen használható a drag & drop felületével. 

A képeket és a betűtípusokat a sablonokkal együtt kapom meg?

Igen, a megvásárolt sablonokban minden kép és betűtípus bele tartozik.

 

Korlátozott, hogy mennyiszer tölthetem le a termékeket?

Nem korlátozott, hogy hányszor töltheted le a sablonjaid. Ezt megteheted a kapott pdf-ből és a vásárlói fiókodból is.

Fel használhatom a sablonokat ügyfeleim számára?

Módosítás és személyre szabás után igen, hiszen fontos, hogy ügyfeled arculatára alakítsd a sablonokat. Vedd figyelembe a a szerzői jog menüpontot itt.

A sablonok milyen formátumban érkeznek?

Jelenleg sablonjainkat csak Canva-ban lehet szerkeszteni, tehát oda fog betöltődni megnyitás után minden sablon.

 

Használhatok saját logót, márka színeket, képeket és grafikákat?

Természetesen, minden sablonunk teljesen szerkeszthető és személyre szabható. Módosíthatod a képeket, betűtípusokat, színeket, háttereket, formákat és az összes többi elemet. A sablonok tetszés szerint szerkeszthetők. Fontos, hogy az eredeti fájlhoz bármikor hozzáférhetsz.

Használhatom a Canva applikációval is?


Először nyisd meg a sablonokat az asztali számítógépen, ezt követően a tervek az alkalmazásban is elérhetőek lesznek. Igazán precízen és gyorsan asztali gépen vagy laptopon tudsz dolgozni. Ha telefonon szeretnéd használni a Canva-t akkor inkább a Chrome-ban nyisd meg, és ne applikációval.

 

Mi a különbség a Canva.com webhelyen elérhető sablonok és a CanvaPlaza sablonjai között?


Sablonjainkat a grafikus csapatommal készítettük el nulláról. Figyelembe vettük a trendeket, a különböző marketing stratégiákat, lehetőségeket és e szerint alakítottuk ki a sablon csomagok tartalmát. Sablonjaink semmilyen hivatalos módon nem állnak kapcsolatban a Canva-val.

 

Mi történik, ha nem találom a sablonjaim a canva-ban?

Ne aggódj, a sablkonokhoz élethosszig hozzá férhetsz, az:

  • Ingyenes Canva fiókodból
  • A linkről, amelyet e-mailben küldtünk

Amenniyiben szükséged van egy másik letöltési linkre, írj nekünk egy e -mailt a support@canvaplaza.com címre a megrendelés részleteivel.

 

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!