"poszt-PONT-neked"

Pontgyűjtési Tájékoztató

line

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval a canvaplaza.com webshopban és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének akár 10%-át (akciós termékek esetén 5%-át, az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a rendelés lezárása utáni következő vásárlásodnál! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A "poszt-PONT-neked" pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

Részletes információk a "poszt-PONT-neked" programmal kapcsolatban:

  • A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán.
  • A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet.
  • A "poszt-PONT-neked" pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek.


A pontgyűjtés automatikus

A "poszt-PONT-neked" hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A "poszt-PONT-neked" pontok a rendelés lezárása után (pl. kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.

Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.

A "poszt-PONT-neked" pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.

A "poszt-PONT-neked" rendszerértesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.

Az aktuális "poszt-PONT-neked" pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. Egy választott termék árának 50%-át lehet pontból fizetni (példa: ha van 5000 pontod akkor azt egy 10.000Ft-os termékre tudod felhasználni teljes egészében. Ha a termék csak 5000Ft akkor 2500 pontot használhatsz fel). A "poszt-PONT-neked" hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ.


"poszt-PONT-neked" legfontosabb információk még egyszer:
  • Pontokat csak akkor írunk jóvá, ha regisztrált felhasználó vagy (de akkor automatikusan).
  • A pontjaidat a rendelésed lezárása után maximum 365 napig használhatod fel. Az egy éven belül fel nem használt pontokat elveszíted!

line

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!

EZEKET LÁTTAD MÁR?