"poszt-PONT-neked"

Pontgyűjtési Tájékoztató

line

Szeretnénk megjutalmazni téged! Vásárolj regisztrációval a canvaplaza.com webshopban és minden vásárlásod után a vásárlásod értékének akár 10%-át (akciós termékek esetén 5%-át, az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a rendelés lezárása utáni következő vásárlásodnál! A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés lezárása után automatikusan jóváíródnak. A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatunk, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármelyik termékre.

Részletes információk a "poszt-PONT-neked" programról:

  • A hűségedért kapott pontok, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos információ nem jelenik meg a kedvezményre jogosító számlán.
  • A pontok beváltásakor szabadon módosíthatod a számlázási, vagy szállítási címet.
  • A pontok a rendelés lezárása után 365 napig használhatók fel, ezután automatikusan törlődnek
  • A hűségpontok automatikusan generálódnak regisztrációval történő vásárlás esetén. A pontok a rendelés lezárása után (pl. kifizetés, átvétel) kerülnek automatikusan jóváírásra a regisztrációhoz tartozó fiókban.
  • Automatikusan törlődnek a felírt pontok, ha a vásárló eláll a pontra jogosító rendeléstől.
  • A pontok jóváírásáról e-mail-ben tájékoztatjuk a regisztrált vásárlóikat, melyek ezután szabadon felhasználhatók (1 pont = 1 Forint értékben) bármely termékekre.
  • A "poszt-PONT-neked" értesítés független a hírlevél feliratkozástól, tehát ezen értesítőt azon vásárlóknak is kiküldjük a regisztrált e-mail címre, akik nem igényeltek hírlevelet.
  • Az aktuális pontegyenleg belépés után a profil menüpontban nyomon követhető. Egy választott termék árának 50%-át lehet pontból fizetni (példa: ha van 5000 pontod akkor azt egy 10.000Ft-os termékre tudod felhasználni teljes egészében. Ha a termék csak 5000Ft akkor 2500 pontot használhatsz fel). A "poszt-PONT-neked" hűségpontokra jogosító számlákon nem kerül feltüntetésre a vásárlás alapján jóváírandó pontok értéke és semmilyen erre vonatkozó információ.

line

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!

EZEKET LÁTTAD MÁR?