Szűrés
Termék státusza
Szakterület
Sablon csomagok
Sablonok száma
Méret
Szín

Instagram Puzzle

Az Instagram egyik legújabb trendje, hogy a fiók hírfolyamát egyedi dizájnok létrehozására használják, hogy minden csatornát emlékezetesebbé és vonzóbbá tegyenek.
Ez a trend nagyszerű módja annak, hogy Instagram oldalad kitűnjön a tömegből. A puzzle sablonok egyedülálló élményt kínálnak a követőid számára a bejegyzések böngészéséhez, valamint a figyelmük felkeltéséhez. Ha egyedi Instagram elrendezés létrehozásán gondolkodsz, van néhány kreatív ötletünk ebben a kategóriában.


7termék 17
7termék 17

Mi az az Instagram?

Az Instagram egy fotóalapú közösségi média hálózat, amely az elmúlt néhány évben robbanásszerűen népszerűvé vált. 2010-ben indult, két évvel később a Facebook megvásárolta, és az egyik legnépszerűbb közösségi megosztási platform lett. Az Instagram több, mint a szelfik és ételfotók megosztása. Manapság sok vállalkozás és márka használja a platformot termékek értékesítésére és márkaismertség növelésére. Különösen hatékony az e-kereskedelmi és divatmárkák számára.

A statisztikák szerint az Instagram-felhasználók 60%-a fedez fel termékeket a képmegosztó platformon, míg 70%-uk nagyobb valószínűséggel vásárol közvetlenül mobileszközein. Az Instagram utat nyitott azoknak az influencereknek is, akik abból élnek, hogy utaznak és megosztják életmódjukat, miközben a szponzorált termékeket is népszerűsítik követőiknek. Az Instagramnak két fő módja van a tartalom megosztásának – történet vagy bejegyzés útján.

Az Instagram-bejegyzés az eredeti tartalomtípus, amely képet (vagy videót), feliratot és opciós hashtageket tartalmaz. A felhasználók más felhasználókat is megcímkézhetnek. A bejegyzések nagyszerűen növelik a figyelemet és több embert érnek el a platformon hashtagek használatával. A bejegyzések hozzájárulnak a nagyobb elköteleződéshez és beszélgetésekhez is.

Az Instagram Stories nagyon népszerű. A történetek segítségével a felhasználók több fényképet és videót is megoszthatnak diavetítés formátumban. A történetek a fő hírcsatorna tetején jelennek meg.

Instagram Puzzle Feed sablon

Ezek a gyönyörűen modern Instagram puzzle sablon készletek tökéletes arra, hogy vonzó rejtvény feedeket készíts a profilodhoz. Ezzel kiemelheted márkád a több millió más Instagram felhasználó közül. Az a jó ebben a rejtvény vagy rács sablonban, hogy rengeteg különböző tartalomtípust biztosít. Nincs szükség kilenc fényképre, hogy működjön. Ez egy kicsit nagyobb rugalmasságot biztosít a marketing céljaidra. A sablonokat összekötő elemek meglehetősen egyszerűek, és gyorsan megváltoztathatóak.
Ha még nem ismered az Instagram puzzle sablonokban rejlő erőt, akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld! Kellemes kis meglepetést nyújt a profiloldalra látogatóknak, ha meglátják az összefüggő nagy képeket, háttereket, az egységes szép feedet.

Instagram színtrend, hogy trendben maradj

Mivel sok e-kereskedelmi vállalkozás van jelen az Instagramon, nem csoda, hogy egy értékesítési rácssablon életmentő lehet.  Nem minden puzzle vagy rácskonfigurációnak kell sok átmenetet tartalmaznia a panelek között. Néha egy finomabb sablon valóban jobban működik a tartalommal. A sablonok bőséges teret biztosítanak a teljes képes bejegyzésekhez, bonyolult részletekkel, amelyek segítik a darabok összekapcsolását.

Sőt, olyan stílusban is találsz puzzle sablont, ahol minden egyszerű és visszafogott. Csak a legokosabb felhasználóknak jut eszébe, hogy megnézzék, hogyan áll össze az egész, de nagyon örülnek majd, ha meglátják a trükköt. Ez egy szórakoztató módja annak, hogy hétről hétre építsd vállalkozásod, márkád közösségi profilját Instagramon, amit a követőid imádni fognak.

Az Instagram színsémád sokat elárul a márkádról és a tervezési stílusodról. Egy egyedi színséma segíthet bejegyzéseidnek és történeteidnek kiemelkedni a zsúfolt Instagram hírfolyamban, így több követőd vizuálisan tudni fogja, amikor tartalmat hozol létre.

Tehát milyen színsémát érdemes választani? A feltűnő és merészre kell törekedni, vagy a finomra és visszafogottra? Nem lenne nagyszerűbb, ha láthatnál egy azonnal használatra kész sablon gyűjteményt? Ne keress tovább. Válaszd ki a stílust, a színt ami passzol a márkádhoz, üzletedhez.

Egyező bejegyzések és történetek

2022-ben Instagram-trend lesz a bejegyzésekhez és történetekhez illeszkedő egységes színek, stílusok és minták, melyek jelentős bónuszt jelentenek a személyes márkaépítésben és a divatos esztétika kialakításában. A következetesség nagyszerű, ha márkaszemélyiséget próbálsz kialakítani a közösségi média csatornán.

Annak érdekében, hogy a legtöbbet hozhasd ki ebből az Instagram-tervezési trendből, gondold át, hogyan használhatod fel a színeket, a textúrákat és a tipográfiát álló- és mozgóképekhez egyaránt. Ennek a trendnek a működéséhez a kulcs az, hogy egy sor hasonló vizuális témájú bejegyzést és történetet használj, majd később keverj össze. Ha túl sokáig használod ugyanazokat a vizuális elemeket, a design laposnak tűnhet, vagy a követők azt gondolhatják, hogy már látták a tartalmat.

Miért érdemes Instagram sablont használni?

Az Instagram sablonok nagyszerű, időtakarékos eszköz a marketingesek, a vállalkozók és az egyének számára, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a platformból.

A CanvaPlaza Instagram Puzzle sablonjai segíthetnek a vizuális identitás létrehozásában a közösségi médiában. A legjobb Instagram-fiókok olyan tartalommal és vizuális témával rendelkeznek, amelyet a követők ismernek és elvárnak.  Biztonságos kísérletezni, és megnézni, hogy mely trendek és dizájnelemek a legmegfelelőbbek a fiókod tartalma és követőid számára. Végül egy kipróbált és letesztelt CanvaPlaza Instagram puzzle sablon segíthet, hogy gyorsan tudj színvonalasan megjelenni.

Ihletre van szükséged? Van néhány ötletünk a számodra! Válogass és vásárold meg stílusodhoz passzoló Instagram rács – puzzle sablonokat!