Visszatérítés


Mivel a CanvaPlaza nem kézzelfogható, visszavonhatatlan termékeket kínál, amelyeket nem lehet visszaküldeni, a CanvaPlaza nem köteles visszatérítést adni. Vevőként Ön felelős azért, hogy megértse ezt, amikor bármilyen terméket megvásárol az oldalunkon. Ne feledje, hogy bár a szabályok miatt a vásárlóknak joguk van visszaküldeni egy terméket, ez nem vonatkozik a digitális tartalomra, digitális termékekre.

A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát (pl. képzések, tanfolyamok, egyéb szellemi termékek stb.)

Azonban az Ön elégedettsége a célunk! Mi a termékeink mögött állunk, és azt akarjuk, hogy elégedett legyen. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan terméket kapjon, amiben örömét leli. Ha bármilyen okból az eredmény nem az, amire számított, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi mindent megteszünk a probléma megoldása érdekében!