Tippek - ötletek: Minden, ami marketing és design

CANVA TIPPEK
FACEBOOK
INSTAGRAM
MARKETING + ÉRTÉKESÍTÉS
Szűrés törlése

Az idő melegebb, a nappalok hosszabbak, az emberek szünetet tartanak az iskolában vagy a munkában. De tudod, hol nem tartanak szünetet? A közösségi médiában! Így a Te vállalkozásodnak sem szabad. Hogy egy kicsit könnyebb legyen ezen a nyáron, íme pár ellopható ötlet a közösségi médiád frissen tartására!

Szeretnéd a CanvaPlaza sablonjait szerkeszteni, vagy profiként új sablont szeretnél létrehozni? Akár már ismered az alapokat, vagy csak most ismerkedsz a Canva-val, itt van az a kötelező 12 szerkesztési lépés, amellyel gyorsan hozhatsz létre vagy módosíthatsz poszt sablonokat. Készen állsz arra, hogy profiként használd a Canva-t?

A közösségi médiában nagyon fontos, hogy több csatornán is elérhető legyél. Nem elég csak ott lenni! Folyamatosan figyelemfelkeltő információkat kell közzétenned az eladások felpörgetése érdekében. Ezért elengedhetetlen egy komplex és figyelemfelkeltő Facebook és Instagram poszt sablon készlet az üzleti élethez!

Szeretnéd kihasználni a legújabb közösségi marketing változásokat? Szakértői véleményt keresel ahhoz, hogy marketing stratégiád a legjobban állítsd fel?? Ebben a cikkben 21 legjobb marketingszakértő osztja meg előrejelzéseit, amelyek segítenek a következő évre vonatkozó marketingtervek elkészítésében.

Iratkozz fel az ajándék sablonokért!