Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
16 990 Ft
11 890 Ft
30

Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200

Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
Kertészeti Social Media Sablon Csomag 200
Vásárlói útmutató

ok 100 db Képes idézet

ok   25 db Érdekes Tény

ok   25 db Hasznos Tipp

ok   50 db Kertészeti Promóció


ido Időt és stresszt takarítasz meg

ötletek Soha ne fogyj ki az ötletekből

posztolás Tudd, mit tegyél közzé minden nap

magas minőség Magas minőség & Vírus Marketing

made in canva

Azonnal letölthető!
16 990 Ft
11 890 Ft
Kezdete: 2024.02.24   Vége: 2024.03.31
Kedvezmény 30
Megtakarítás 5 100 Ft
Akcióból hátralévő idő:
nap
óra
perc
mp
Az alábbi terméket ajánljuk még
Részletek

Kertészeti Social Media Canva Sablon Csomag 200

Gardening Social Media Template Box

 

 

Ez a sablon csomag tökéletes minden virág üzlet tulajdonos, virágkötő, kertészet tulajdonos, faiskola, kertépítő vállalkozó számára, akik készek magasabb szintre vinni az online megjenésüket, kommunikációjukat és marketingjüket. Ezek a gondosan összeállított, azonnal használható - posztolható sablonok garantálják a minőséget amit képviselsz és a vállalkozásod jövőjét. Motiváló, inspiráló és edukációs jellegű Kertészeti Sablonok vonzani fogják a látogatókat a közösségi média felületeiden, ez által a virágboltodban és a kertészetedben is. Ez a fantasztikus közösségi média sablon csomag 200 db olyan kreatív sablont tartalmaz, amelyet akár azonnal tudsz posztolni!

 

A CSOMAG TÖKÉLETES:

ok Virág üzlet tulajdonosoknak

ok Virágkötőknek

ok Kertészet tuljadonosoknak

ok Virágáruda számára

ok Kertépítőknek

ok Hobbi kertészeknek

 

A Kertészeti és Virág Social Média csomagunk minden kertészeti vállalkozó és virág rajongó számára tökéletes, akik elragadó tartalommal szeretnének megjelenni - kommunikálni a közösségi médiájukban.

Kertészet és Virágüzlet Canva sablon csomag

 

A KERTÉSZETI BOX CSAK RÁD VÁR!

Mutass jól minden közösségi média oldalon

A legnépszerűbb social méda felületekre készült. Facebook és Instagram oldalakon is a tökéletes az összhatás érdekében, hogy minden platformon egységes megjelenéssel találkozzanak rajongóid, követőid.

Mindig tudni fogod mit tegyél közzé

Soha nem fogsz kifogyni az ötletekből a megosztásra kész, könnyen szerkeszthető és testreszabható sablonjaink segítségével. A 200 db sablont tetszés szerint módosíthatod amennyiszer csak szeretnéd!

Tűnj ki a tömegből

Mindig lesz a stílusodhoz illő minőségi és vírus marketing tartalmad, ami inspirálja követőid és javítja az elkötelezettség arányát vállalkozásod és edző termed felé.

 

SZERKESZTHETŐ ÉS TESTRESZABHATÓ INGYEN A CANVA-BAN

Testreszabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjen márkád identitásához: megváltoztathatod a színeket, a háttereket, a képeket, a szövegeket és az összes többi elemet.

Ezután nem fogod a drága időd egy másodpercét sem azzal eltölteni, hogy azon gondolkodj mit posztolj a közösségi médiádban, milyen legyen a grafika! :)

Gardening canva sablon csomag

MIT TARTALMAZ A KERTÉSZETI CSOMAG?

ok 100 db Motivációs Idézet

Különféle virágos és növényápolással kapcsolatos képes idézeteket, amelyek még nagyobb értéket képviselnek vállalkozásod és közösségi média oldalaid számára. Követőid és vásárlóid imádni fogják!

 

ok 25 db Tipp

Tippek és értékes információk növényápolásról, kertészkedésről, virágokról, kerti eszközökről. Különleges élményt fognak nyújtani követőid számára, kik értékelni fogják a színvonalas Insta/Facebook oldalad és hidd el hamarabb téged választanak, mint gondolnád!

 

ok 25 db Szórakoztató Tény

Érdekes tények virág fajtákról, növényápolásról, kertekről, fa fajtákról, amelyek még nagyobb értéket nyújtanak az üzleti és közösségi média platformodnak.

 

ok 50 db Promóció

Érd el a lehető legszélesebb közönséget, és lépj kapcsolatba ügyfeleiddel a promóciók segítségével! A követőiden kívüli emberek csak arra várnak, hogy megmutasd nekik virágüzleted-, kertészeted növényeit, csodás kerted!

 

A SABLONOKAT PÁR KATTINTÁSSAL SZERKESZTHETED!

Tudod, miért szeretnek minket az ügyfeleink?

Mivel ezeket a kész sablonokat könnyedén betöltik a Canva-ra, a világ legegyszerűbb ingyenes képszerkesztő szoftverére majd néhány kattintással megnyitják a képeket a számítógépükön vagy mobiltelefonjukon, ahol gyorsan testreszabhatják a sablont. Tőled függ milyen stílusban kommunikálsz!

Ez a sablon 100% -ban testreszabható a Canva INGYENES verziójában!

Szerkezd egyszerűen a Canvaban!

 

MIÉRT KELL MOST BESZEREZNED A KÉSZ SABLONOKAT?

Kezd el még MA olyan tartalom nyújtását, amelyre követőid szomjaznak... hogy az egekbe szökjenek az eredményeid!

 

MIT KAPSZ?

Több mint 200 db használatra kész sablont kapsz, melyeket mind az Instagram, mind a Facebook oldaladon is tudsz használni egyidejűleg.

 

Amennyiben további kérdésed van a sablonok használatával kapcsolatban, látogass el a Súgó központba, ahol a Gyakori Kérdések mellett Használati útmutatásban is segítünk.

gyakori kérdésekhez

Adatok
Szakterület
Kertészet, Virágüzlet
Sablonok száma
200db
Méret
1080x1080
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek