Kisállatok Social Média Sablon Csomag Gold 400
Kisállatok Social Média Sablon Csomag Gold 400
49 990 Ft

Kisállatok Social Média Sablon Csomag Gold 400

Kisállatok Social Média Sablon Csomag Gold 400
Kisállatok Social Média Sablon Csomag Gold 400
Vásárlói útmutató

ok 300 db Közösségi média sablon

ok   50 db Story sablon

ok   50 db Instagram Puzzle

ok BÓNUSZ: Instagram Puzzle Tervező E-book


ido Időt és stresszt takarítasz meg

ötletek Soha ne fogyj ki az ötletekből

posztolás Tudd, mit tegyél közzé minden nap

magas minőség Magas minőség & Vírus Marketing

made in canva

Csomag tartalma
Az alábbi terméket ajánljuk még
Részletek

Kisállatok Canva Sablon Csomag Gold 400

Pets Social Media Template Gold Box

 

A Gold sablon csomag tökéletes minden kisállat-áruház tulajdonos számára, kisállat barátoknak, gazdiknak, kutya kiképzőknek, akik készek magasabb szintre vinni az online megjenésüket, kommunikációjukat és marketingjüket. Ezek a gondosan összeállított, azonnal használható - posztolható sablonok garantálják a vállalkozásod jövőjét. Motiváló, inspiráló, elgondolkodtató és edukációs jellegű Kisállat Sablon Gold Csomag vonzani fogja a látogatókat a közösségi média felületeiden, kutyaiskoládban, webáruházadban és az üzletedben is. Ez a különleges közösségi média sablon csomag 400 db kreatív sablont tartalmaz, amelyet akár azonnal tudsz posztolni az Instagram és a Facebook oldaladon!

 

A GOLD CSOMAG TÖKÉLETES:

ok Kisállat üzletek és webáruházaknak

ok Kutya kiképzőknek

ok Kutya kozmetikusoknak

ok Kutya és macska rajongóknak

ok Nyúl, hörcsög, madár tartóknak

ok Állatmenhelyek részére

ok Állatorvosoknak

 

A Kisállat Social Média Gold csomagunk minden elkötelezett állatbarát és hűséges gazdi számára tökéletes, akik elragadó tartalmat szeretnének kommunikálni a közösségi médiájukban.

 

A PETS BOX CSAK RÁD VÁR!


Mutass jól minden közösségi média oldalon

A legnépszerűbb social méda felületekre készült. Facebook és Instagram felületeken is a tökéletes az  összhatás érdekében, hogy minden platformon egységes megjelenést hozz létre.

Mindig tudni fogod mit tegyél közzé

Soha nem fogsz kifogyni az ötletekből a megosztásra kész, könnyen szerkeszthető és testreszabható sablonjaink segítségével. A 400 db sablont tetszés szerint módosíthatod, amennyiszer csak szeretnéd!

Tűnj ki a tömegből

Mindig lesz a stílusodhoz illő minőségi és vírus marketing tartalmad, ami inspirálja követőid és javítja az elkötelezettség arányát vállalkozásod, üzleted felé.

 

SZERKESZTHETŐ INGYEN A CANVA-BAN

Testreszabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjen márkád  identitásához: megváltoztathatod a színeket, a háttereket, a képeket, a szövegeket és az összes többi elemet.

Ezután nem fogod a drága időd egy másodpercét sem azzal eltölteni, hogy azon gondolkodj mit posztolj a közösségi médiádban, milyen legyen a grafika! :)

Gyors átalakítás arculatodra - Pets sablonok

 

MIT TARTALMAZ A KISÁLLATOK CSOMAG?

ok 100 db Idézet

Különféle képes idézetek, amelyek még nagyobb értéket képviselnek vállalkozásod és közösségi média platformjai számára.

ok 50 db Kvíz - Kérdés

Nincs jobb interakció, mint a kvízek és kérdések a közösségi média követőid számának növeléséhez! Hasznos és értékes információkat ad a közönségnek, amelyek értékelni fognak és visszatérnek! Követőid imádni fogják, hogy rendszeres és izgalmas tartalmat osztasz meg.

ok 60 db Szórakoztató Tény - Tutad?

Tippek és értékes információk kutyákról, macskákról, minden otthoni kisállatról, kisállattartási érdekességek. Különleges élményt fog nyújtani követőid számára, kik értékelni fogják és hidd el hamarabb téged választanak, mint gondolnád!

ok 40 db Promóció

Érd el a lehető legszélesebb közönséget, és lépj kapcsolatba ügyfeleiddel a promóciók segítségével. A követőiden kívüli emberek csak arra várnak, hogy megmutasd nekik, hogy ki vagy és miben vagy másabb!

ok 40 db Szlogen

Közöld vállalkozásod legfontosabb előnyeit emlékezetes szlogenekkel. Segítsd a követőid, ügyfeleid, hogy megjegyezzék a márkád - céged nevét - logóját!

ok 10 db Ajánlás

A vélemények és az ajánlások megerősíthetik hitelességed kutya kozmetikusként, kisállat felszerelés webáruház - üzlet tulajdonosként, kutya kiképzőként és növelheted konverziós arányukat. Hihetetlen értéket nyújtanak, amelyek a vállalkozások számára elengedhetetlenek az online jelenlétben.

ok 50 db Story sablon

Míg a fő galériában a fontosabb bejegyzések megosztása javasolt, addig az Instagram és Facebook Stories-on posztolható minden spontánabb, akár behind-the-scenes jellegű kép, videó, boomerang, amelyeket különféle matricákkal (stickerekkel) és effektekkel is fel turbózhatunk. Az így posztolt képek 5 másodpercre bukkannak fel, de egymás után bármennyiszer újra megtekinthetők. Gyakorlatilag képesek vagyunk egy teljes nap narratíváját kötetlenül megosztani a követőinkkel, és a történetmesélés (storytelling) ezen formája képes még közelebb hozni a márkánkat az emberekhez.

ok 50 db Instagram puzzle sablon

Ez a könnyen használható Instagram-puzzle Canva sablon tökéletes bloggerek, influencerek és minden olyan vállalkozás számára, akik szemet gyönyörködtető kreatív posztokkal szeretnének az Instagramon megjelenni. Rugalmasan és gyorsan alakítható tartalommal tudsz kommunikálni követőiddel.

 

MINDEZEKET PÁR KATTINTÁSSAL SZERKESZTHETED!

Tudod, miért szeretnek minket az ügyfeleink?

Mivel ezeket a kész sablonokat könnyedén betöltik a Canva-ra, a világ legegyszerűbb ingyenes képszerkesztő szoftverére majd néhány kattintással megnyitják a képeket a számítógépükön vagy mobiltelefonjukon, ahol gyorsan testreszabhatják a sablont. Tőled függ milyen stílusban kommunikálsz!

Ez a sablon 100% -ban testreszabható a Canva INGYENES verziójában!

 

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI?

Posztolj naponta az Instagramon és a Facebookon...  és élvezd az eredményeket!

1.lépés>> Kattints a visszaigazoló emailben küldött linkre.

2.lépés>> A webáruházi profilodba érkezve a vásárolt termék alatt közvetlenül le tudod tölteni a PDF fájlt, ahol megtalálod a sablonokra mutató összes linket.

3.lépés>> Elég, ha rákattintasz a használni kívánt sablon típusára, majd betöltődnek a Canva képszerkesztő oldalán. Ott át tudod alakítani őket a márkádhoz illeszkedően. A Canva minden módosításod azonnal menti.

4.lépés>> Pár kattintás és kész is! Tölts le annyi sablont amennyit szeretnél posztolni, vagy egyszerűen ütemezd be az összes bejegyzést az Instagram és Facebook oldaladon a Canva segítségével.

MIÉRT KELL MOST BESZEREZNED?

Kezd el még MA olyan tartalom nyújtását, amelyre követőid szomjaznak... hogy az egekbe szökjenek az eredményeid!

 

MIT KAPSZ?

400 db használatra kész sablont kapsz, melyeket mind az Instagram, mind a Facebook oldaladon is tudsz használni egyidejűleg.

Amennyiben további kérdésed van a sablonok használatával kapcsolatban, látogass el a Súgó központba, ahol a Gyakori Kérdések mellett Használati útmutatásban is segítünk.

gyakori kérdésekhez

Adatok
Szakterület
Állatok
Sablonok száma
400db
Méret
1080x1080, 1080x1920
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!