CanvaPlaza Sablonok

Sikeresnek lenni a közösségi médiában anélkül, hogy tartalomkészítésre pazarolnád az időd? Légy a SAJÁT közösségi média menedzsered!
Növeld a social média jelenléted a CanvaPlaza által készített használatra kész sablonjaival!
Ezért kiválasztottunk néhány speciális sablongyűjteményt, amelyek készen állnak a használatra!

 

Itt az idő, hogy bővítsd közönséged a CanvaPlaza Sablonjaival

Napról napra úgy tűnik, hogy a közösségi média vizuális médiummá válik. Nem csak tweetelünk néhány száz karaktert. Nem csak egy fényképet teszünk közzé az Instagramon vagy a Facebookon, hanem hozzáadunk egy videót vagy történetet is a posztokhoz, amely interaktívabb élményt nyújt a felhasználók számára. A közösségimédia sablonok segítségével egyedi, vizuális bejegyzéseket hozhatsz létre, amelyek lekötik a közönséged figyelmét!


A social media bejegyzéseid megjelenése kommunikál rólad, a márkádról közönségeddel. Tehát mindennek a helyén kell lennie. Az egyetelen eszköz, amely sokkal könnyebbé teheti ezt a közzétételt, az a kész sablonok használata, hogy felrobbantsd a közösségi média jelenléted. Íme, mutatjuk hogyan kell csinálni.

Hozd létre a vizuális stílusod a közösségi médiában

Nehéz lehet az arculatunkat kialakítani a közösségi médiában. Előfordulhat, hogy vegyesen teszel fel képeket, amelyek bemutatják az üzeneted vagy a márkád. De ezek következetesen kommunikálják, hogy miről szól vállalkozásod, a személyes védjegyed? Ilyenkor jön segítségedre a CanvaPlaza social média sablonjai, melyeket vásárlás után egyszerűen csak nyisd meg őket a Canvában, és kezd el tetszés szerint szerkeszteni. Sablonjaink teljes mértékben testreszabhatóak: módosíthatod (opció) és szerkesztheted a logót, a színeket, a betűtípusokat, a méreteket, a hátteret, hozzáadhatsz/eltávolíthatsz elemeket.

A közösségimédia sablonokkal vizuális stílust tudsz hozzáadni a bejegyzéseidhez. A sablonok segítségével ragaszkodhatsz egy betűtípushoz vagy színpalettához a képeken. Ezt javasoljuk is, hiszen így tudsz egységes design-t kialakítani. A használatra kész sablonjainkkal létrehozhatod azt az érzést egy jól kiválasztott fotóval és szín kombinációval, hogy a felhasználók kapcsolatba akarjanak lépni márkáddal, üzleteddel, vállalkozásoddal.

Egy ilyen kész CanvaPlaza sablon segíthet abban is, hogy webáruházad – weboldalad vagy a termékcsomagolásod vizuális elemeit összekapcsold a közösségi média csatornáiddal. Így minden, amit csinálsz, és minden, amit kommunikálsz, vizuálisan ugyanolyan módon jelenik meg. A felhasználók ezt a vizuális stílust hasonló csatornákhoz társítják, ez által a CanvaPlaza sablonok segítik a kapcsolat kialakítását a követőkkel.

Gyors kép szerkesztés

Az egyik legjobb dolog a használatra kész közösségi média sablonokkal kapcsolatban, hogy segíthetnek a gyors munkavégzésben. A tervezők, szabadúszók és kisvállalkozás tulajdonosok egyik legnagyobb panasza az, hogy gyakran túl sok időt „pazarolnak” a közösségi médiára.
Nagyon sok stratégia és tervezés szükséges a jól kialakított social media közzétételhez. De egy CanvaPlaza sablon biztosítani tudja, hogy mindig rendelkezésedre álljon kész sablon, amelyet a saját márkád stílusára szabhatsz, szöveget cserélsz benne néhány perc alatt. A sablon csomagjaink úgy lettek kialakítva, hogy segítsenek kényelmesen és gyorsan összeállítani a tartalmad, és megőrizd azt a következetes vizuális stílust, amely az egyedi közösségi média márkádra jellemző. Tölts kevesebb időt az üres képernyő bámulásával, és fordíts több időt vállalkozásod irányítására!

Spórolj időt! Mi már mindent előkészítettünk!

Előfordult már, hogy frusztrált voltál a közösségi médiában közzétett bejegyzések különböző méretű és formájú előírásai miatt? Nemcsak az egyes csatornáknak vannak egymástól eltérő alak- és méretkövetelményei, hanem egyedül a Facebook rendelkezik más-más specifikációkkal a profilképre, a borítóképre, az esemény borítóképére, a képbejegyzésre vagy a videóra vonatkozóan.

A naprakész sablonok méretre vonatkozó specifikációkat tartalmaznak, így egyszerűen beillesztheted a képeket és a szöveget a megfelelő helyre, elmentheted és közzé teheted.
Nem kell plusz időt töltened a legújabb méretek guglizásával, majd az új tervek szerkesztésével. Mi már ezt már figyelembe véve készítettük el számodra, így nem kell találgatod. A CanvaPlaza sablonjait mértek szerint is gyorsan megtalálod az egyes kategória oldalakon található szűrő segítségével.

Hogy könnyen megtaláld a legjobb sablon boxokat, külön kategóriába rendeztük a sablon jellege szerint. A Social Média Sablonokban, olyan sablon csomagok vannak, melyekben vegyesen állítottuk össze az idézet-, szórakoztató tény-, promóció-, ajánlás-, szlogen- és kvíz sablonokat - az adott iparágra jellemzően. Legtöbb ilyen sablon gyűjtemény 300 darab kész sablont tartalmaz, amelyek akár egy évre elegendő közösségi média jelenlétre is elegendő lehet.

Összeállítottunk ütősebb csomagokat is: a Silver Box 350 és a Gold Box 400 csomagokkal teljeskörűen le tudod fedni nem csak a Facebook, hanem az Instagram csatornád kommunikációját. A Story sablonokat szakterület szerint állítottuk össze, melyek 50 db egyedi bejegyzéstervet tartalmaznak. Méretét tekintve a Facebookra és az Instagramra is egyaránt alkalmas. Több stories sablon közül válogathatsz az egyes csomagokban: promóciók, kvízek, idézetek és szezonális story sablonok (Black Friday, Karácsony, követő szám elérés, idézet).

A Social Média sablon csomagok több csatornára méretezett kialakítást tartalmaznak. Tehát egyszerre használhatod az Instagramon és a Facebookon is.

Könnyen létrehozhatsz következetes kommunikációt

Nem kell ugyanazt a sablont minden egyes alkalommal ugyanazzal az elemekkel újra közzétenned. Egy sablon mintát végtelen számban tudsz módosítani, ami fontos, hogy ne felejts el másolatot készíteni a megvásárolt sablonról és abban dolgozni. Így megmarad az eredeti változat, te pedig a másolatban gyakorolhatsz. De maradj a stílusodnál, légy következetes.
Rendkívül jól használható Instagram puzzle sablonok, melyek rengeteg kép- és szövegbeállítást tartalmaznak konzisztens érzettel – amelyeket ha van -, illeszthetsz a márkaszíneidhez. Az Instagram feed egységes kialakítása az egyik legjobb elköteleződési bejegyzési potenciál az Instagramon.

Végezetül: Miért van rá szükséged?

Bár a közösségi médiában való megjelenés fontos része az általános üzenetküldési stratégiának, viszont nem kell, hogy bonyolult és fárasztó feladat legyen. A CanvaPlaza sablon csomagok valóban segítenek abban, hogy ez a folyamat a jövőben könnyebb és gyorsabb legyen számodra.

Keress olyan sablont, amely illeszkedik az üzleted – márkád stílusához, és amelyet könnyedén személyre tudsz szabni.