Autós Social Média Sablon Csomag 300

ok  50 db Idézet

ok  50 db Szlogen

ok  50 db Kvíz - Kérdés

ok  50 db Szórakoztató Tény - Tudtad?

ok  30 db Reklám Szórólap

ok  60 db Ez vagy Az?

ok  10 db Ajánlás

ido Időt és stresszt takarítasz meg

ötletek Soha ne fogyj ki az ötletekből

posztolás Tudd, mit tegyél közzé minden nap

magas minőség Magas minőség & Vírus Marketing

created by canva

Hamarosan!
Részletek

Autós Social Canva Sablon Csomag 300

Cars Social Media Template Box

Ez a sablon csomag tökéletes minden autókereskedő, autókölcsönző, autó szervíz tualajdonos számára és valamennyi autó sport rajongó számára, akik készek magasabb szintre vinni az online megjenésüket, kommunikációjukat és marketingjüket vállalkozásukban. Ezek a gondosan összeállított, azonnal használható - posztolható sablonok garantálják a vállalkozásod jövőjét. Motiváló, inspiráló, vagány és igazi autos feelinget átadó és megtervezett Autós Social Média Sablon Box vonzani fogja a látogatókat a közösségi média felületeiden, ez által a kereskedésedben, kölcsönződben és az autószerelő műhelyedben is. Ez a fantasztikus közösségi média sablon csomag 300 db olyan kreatív sablont tartalmaz, amelyet akár azonnal tudsz posztolni!

 

 

A CSOMAG TÖKÉLTES A KÖVETKEZŐ CÉGEKNEK:

ok Autókereskedések

ok Autókölcsönzők

ok Autószervízek

ok Gumiszervízek

ok Autóalkatrész üzleteknek

ok Autóvezetés okatatóknak

 

Az Autós Social Média csomagunk minden fanatikus autó rajongó számára tökéletes, akik feltűnő és vonzó tartalommal szeretnének kommunikálni a közösségi médiájukban.

 

 

A CARS BOX CSAK RÁD VÁR!

Mutass jól minden közösségi média oldalon

A legnépszerűbb social méda felületekre készült. Facebook és Instagram oldalakon is a tökéletes az összhatás érdekében, hogy minden platformon egységes megjelenéssel találkozzanak rajongóid, követőid.

 

Mindig tudni fogod mit tegyél közzé

Soha nem fogsz kifogyni az ötletekből a megosztásra kész, könnyen szerkeszthető és testreszabható sablonjaink segítségével. A 300 db sablont tetszés szerint módosíthatod amennyiszer csak szeretnéd!

 

Tűnj ki a tömegből

Mindig lesz a stílusodhoz illő minőségi és vírus marketing tartalmad, ami inspirálja követőid és javítja az elkötelezettség arányát vállalkozásod és műhelyed felé.

 

 

SZERKESZTHETŐ ÉS TESTRESZABHATÓ INGYEN A CANVA-BAN

 

canva szerkesztés

Testreszabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjen márkád identitásához: megváltoztathatod a színeket, a háttereket, a képeket, a szövegeket és az összes többi elemet.

Ezután nem fogod a drága időd egy másodpercét sem azzal eltölteni, hogy azon gondolkodj mit posztolj a közösségi médiádban, milyen legyen a grafika! :)

 

MIT TARTALMAZ AZ AUTÓS SOCIAL MEDIA POSZT CSOMAG?


ok 50 db Idézet

Különféle képes idézetek, amelyek még nagyobb értéket képviselnek vállalkozásod és közösségi média oldalaid számára. Követőid, az autók iránt érdeklődők imádni fogják!

ok 50 db Szlogen

Közöld vállalkozásod legfontosabb előnyeit emlékezetes szlogenekkel. Segítsd a követőid, ügyfeleid, hogy megjegyezzék a márkád - céged nevét - logóját!

ok 50 db Kvíz - Kérdés

Vonzó kérdések és játék sablonok, hogy növeld  közösségi médiád látogatói számát! Követőid imádni fogják, hogy rendszeres és izgalmas tartalmat osztasz meg.

ok 50 db Szórakoztató Tény - Tutad?

Értékes információk autó márkák története, az autó építés technológiája és annak fejlődése, elektromos és hibrid autók, a vezetéstechnika, az autóversenyzés, az autótuning világából és még sok más érdekesség. Különleges élményt fog nyújtani  követőid számára, kik értékelni fogják és hidd el hamarabb téged választanak, mint gondolnád!

ok 30 db Reklám Szórólap

A szórólapok kétségkívül az egyik legsokoldalúbb és leghatékonyabb marketing eszközök egyike. Növeld eladásod szemet gyönyörködtető és professzionális grafikával.

ok 60 db Ez vagy Az?

Semmi sem jobb, mint a lebilincselő kérdések, "Inkább Ez vagy Az?" kvízek és még sok más, hogy látogatóid izgalmas élményekben lehessen része és növeld oldalald forgalmát, követőid számát.

ok 10 db Ajánlás

A vélemények és az ajánlások megerősíthetik hitelességed kereskedőként, szervíz tulajdonosként és növelheted konverziós arányukat. Hihetetlen értéket nyújtanak, amelyek a vállalkozások számára elengedhetetlenek az online jelenlétben.

 

MINDEZEKET EGYETLEN KATTINTÁSSAL SZERKESZTHETED!

Tudod, miért szeretnek minket az ügyfeleink?


Mivel ezeket a kész sablonokat könnyedén betöltik a Canva-ra , a világ legegyszerűbb ingyenes képszerkesztő szoftverére és néhány kattintással megnyitják a képeket a számítógépükön vagy mobiltelefonjukon, ahol gyorsan testreszabhatják a sablont. Tőled függ milyen stílusban kommunikálsz!

Ez a sablon 100% -ban testreszabható a Canva INGYENES verziójában!

 

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI?

Posztolj naponta az Instagramon és a Facebookon ... és élvezd az eredményeket!

1.lépés>> Kattints a visszaigazoló emailben küldött linkre.

2.lépés>> A webáruházi profilodba érkezve a vásárolt termék alatt közvetlenül le tudod tölteni a pdf fájlt, ahol megtalálod a sablonokra mutató összes linket.

3.lépés>> Elég, ha rákattintasz a használni kívánt sablon típusára, majd betöltődnek a Canva képszerkesztő oldalán. Ott tudod át alakítani őket a márkádhoz illeszkedően. A Canva minden módosításod azonnal menti.

4.lépés>> Pár kattintás és kész is! Tölts le annyi sablont amennyit szeretnél posztolni, vagy egyszerűen ütemezd be az összes bejegyzést az Instagram és Facebook oldaladon a Canva segítségével.

 

MIÉRT KELL MOST BESZEREZNED?

Kezd el még MA olyan tartalom nyújtását, amelyre követőid szomjaznak... hogy az egekbe szökjenek az eredményeid!

 

MIT KAPSZ?

Több mint 300 db használatra kész sablont kapsz, melyeket mind az Instagram, mind a Facebook oldaladon is tudsz használni egyidejűleg.

 

 

Amennyiben további kérdésed van a sablonok használatával kapcsolatban, látogass el a Súgó központba, ahol a Gyakori Kérdések mellett Használati útmutatásban is segítünk.

gyakori kérdések

Adatok
Szakterület
Autók
Sablonok száma
300db
Méret
1080x1080
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!