Vendéglátás Story Social Média Sablon csomag 50
Vendéglátás Story Social Média Sablon csomag 50
11 990 Ft

Vendéglátás Story Social Média Sablon csomag 50

Vásárlói útmutató

ok 50 db Story Sablon Facebook+Instagram


ido Időt és stresszt takarítasz meg

ötletek Soha ne fogyj ki az ötletekből

posztolás Tudd, mit tegyél közzé minden nap

magas minőség Magas minőség & Vírus Marketing

made in canva

Azonnal letölthető!
11 990 Ft
Részletek

Vendéglátás Stories Canva Sablon csomag 50

Restaurant Social Media Stories Box

A vendéglátás szakemberi számára állítottuk össze ezt a csodálatos social média Canva sablon csomagot. Ezek a gondosan megtervezett, azonnal használható kreatív sablonok garantálják üzleted sikerét! Legyen akár étterem, bistró, bár, büfé, kocsma, kávézó, salátázó vagy cukrászda. Motiváló, inspiráló, kedv csináló, ízlelő bimbókat felcsigázó, edukációs jellegű Restaurant Sablon Box vonzani fogja a látogatókat a közösségi média felületeiden. Ez a különleges közösségi média sablon csomag 50 db kreatív sablont tartalmaz, amelyet akár azonnal tudsz posztolni!

 

KIKNEK AJÁNLJUK:

ok Étterem tulajdonosoknak

ok Cukrászda tulajdonosoknak

ok Bár, bisztró, kocsma tulajdonosknak

ok Közösségi média menedzsereknek

ok Szakácsoknak, felszolgálóknak

ok Étterem és étel rajongóknak

 

A Vendéglátás Social Média Story csomagunk minden elkötelezett gasztrónómiai szakember számára tökéletes, akik elragadó tartalmat szeretnének kommunikálni a közösségi médiájukban.

 

 

A RESTAURANT BOX CSAK RÁD VÁR!

Mutass jól minden közösségi média oldalon

A legnépszerűbb social méda felületekre készült. Facebook és Instagram felületeken is a tökéletes összhatás érdekében, hogy minden platformon egységes megjelenést hozz létre.

Mindíg tudni fogod mit tegyél közzé

Soha nem fogsz kifogyni az ötletekből a megosztásra kész, könnyen szerkeszthető és testreszabható sablonjaink segítségével. A 50 db sablont tetszés szerint módosíthatod amennyiszer csak szeretnéd!

Tűnj ki a tömegből

Mindig lesz a stílusodhoz illő minőségi és vírusos marketing tartalom, ami inspirálja követőid és javítja az elkötelezettség arányát vállalkozásod, üzleted felé.

 

SZERKESZTHETŐ INGYEN A CANVA-BAN

Testreszabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjen márkád identitásához: megváltoztathatod a színeket, a háttereket, a képeket, a szövegeket és az összes többi elemet.

Ezután nem fogod a drága időd egy másodpercét sem azzal eltölteni, hogy azon gondolkodj mit posztolj a közösségi médiádban, milyen legyen a grafika! :)

Könnyen szerkeszthető saját brandedre - Restaurant stories sablon

MIT TARTALMAZ A VENDÉGLÁTÁS CSOMAG?

ok 50 db Story Sablon

Az Instagram és Facebook Stories-on posztolható minden spontánabb kép, videó, boomerang, amelyeket különféle matricákkal (stickerekkel) és effektekkel is fel turbózhatunk. A CanvaPlaza által készített és tesztelt sablonokkal gyakorlatilag képesek leszünk egy teljes nap narratíváját kötetlenül megosztani a követőinkkel, és a történetmesélés (storytelling) ezen formája képes még közelebb hozni a márkánkat az emberekhez.

Miért és hogyan használjuk az Instagram történeteket?

Az Instagram egy olyan platformra építette sikerét, amely intelligens, csiszolt látványelemeket kínál számos szűrővel, hogy a fényképek a lehető legvonzóbbak legyenek. Ez is baromi sikeres, több 100 millió aktív napi felhasználóval.

Az „Instagram Stories” segítségével a felhasználók mindent megörökíthetnek és nagyobb, gazdagabb történetet hozhatnak létre, mint amit az egyes fényképek sorozata nyújtani képes.

MINDEZEKET PÁR KATTINTÁSSAL SZERKESZTHETED!

Tudod, miért szeretnek minket az ügyfeleink?

Mivel ezeket a kész sablonokat könnyedén betöltik a Canva-ra, a világ legegyszerűbb ingyenes képszerkesztő szoftverére majd néhány kattintással megnyitják a képeket a számítógépükön vagy mobiltelefonjukon, ahol gyorsan testreszabhatják a sablont. Tőled függ milyen stílusban kommunikálsz!

Ez a sablon 100% -ban testreszabható a Canva INGYENES verziójában!

 

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI?

Posztolj naponta az Instagramon és a Facebookon...  és élvezd az eredményeket!

1.lépés>> Kattints a visszaigazoló emailben küldött linkre.

2.lépés>> A webáruházi profilodba érkezve a vásárolt termék alatt közvetlenül le tudod tölteni a pdf fájlt, ahol megtalálod a sablonokra mutató összes linket.

3.lépés>> Elég, ha rákattintasz a használni kívánt sablon típusára, majd betöltődnek a Canva képszerkesztő oldalán. Ott át tudod alakítani őket a márkádhoz illeszkedően. A Canva minden módosításod azonnal menti.

4.lépés>> Pár kattintás és kész is! Tölts le annyi sablont amennyit szeretnél posztolni, vagy egyszerűen ütemezd be az összes bejegyzést az Instagram és Facebook oldaladon a Canva segítségével.

MIÉRT KELL MOST BESZEREZNED?

Kezd el még MA olyan tartalom nyújtását, amelyre követőid szomjaznak... hogy az egekbe szökjenek az eredményeid!

 

MIT KAPSZ?

50 db használatra kész sablont kapsz, melyeket mind az Instagram, mind a Facebook oldaladon is tudsz használni egyidejűleg.

Amennyiben további kérdésed van a sablonok használatával kapcsolatban, látogass el a Súgó központba, ahol a Gyakori Kérdések mellett Használati útmutatásban is segítünk vagy keress bennünket elérhetőségeinken!

gyakori kérdésekhez

Adatok
Szakterület
Vendéglátás
Sablonok száma
50db
Méret
1080x1920
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!