Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140
Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140
12 990 Ft

Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140

Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140
Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140
Vásárlói útmutató

ok 50 db Motivációs idézet

ok 25 db Szórakoztató Tény

ok 25 db Tipp

ok 15 db Kvíz - Kérdés

ok 20 db Promóció

ok   5 db Edzést terv naptár


ido Időt és stresszt takarítasz meg

ötletek Soha ne fogyj ki az ötletekből

posztolás Tudd, mit tegyél közzé minden nap

magas minőség Magas minőség & Vírus Marketing

made in canva

Azonnal letölthető!
12 990 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még
Részletek

Fitness Woman Social Media Sablon Csomag 140

Fitness Social Media Template Box for Woman

 

 

Ez a sablon csomag tökéletes minden olyan sportoló nőnek, fitness klub és konditerem tulajdonosnak, jóga és zumba és valamennyi női sport oktató és személyi edző számára, akik készek magasabb szintre vinni az online megjenésüket, kommunikációjukat és marketingjüket. Ezek a gondosan összeállított, azonnal használható - posztolható sablonok garantálják a elhivatottságod és vállalkozásod jövőjét. Motiváló, inspiráló, erőt adó és edukációs jellegű Fitness Sablon vonzani fogja a látogatókat a közösségi média felületeiden, ez által a konditermedben és az óráidon is. Ez a fantasztikus közösségi média sablon csomag 140 db olyan kreatív sablont tartalmaz, amelyet akár azonnal tudsz posztolni!

 

A CSOMAG TÖKÉLETES:
ok Női Fitness- és Gym tulajdonosoknak

ok Személyi edzőknek

ok Testépítő nőknek

ok Jóga és Zumba oktatóknak

ok Aerobik és Kettlebell oktatónak

ok Minden elhivatott női sportolónak

 

A Woman Fitness és Sport Social Média csomagunk minden elkötelezett hölgy sportoló számára tökéletes, akik elragadó tartalommal szeretnének kommunikálni a közösségi médiájukban.

Fitness social media sablonok a CAnvaPlazatól

 

A FITNESS BOX CSAK RÁD VÁR!

Mutass jól minden közösségi média oldalon
A legnépszerűbb social méda felületekre készült. Facebook és Instagram oldalakon is a tökéletes az összhatás érdekében, hogy minden platformon egységes megjelenéssel találkozzanak rajongóid, követőid.

 

Mindig tudni fogod mit tegyél közzé
Soha nem fogsz kifogyni az ötletekből a megosztásra kész, könnyen szerkeszthető és testreszabható sablonjaink segítségével. A 140db sablont tetszés szerint módosíthatod amennyiszer csak szeretnéd!

 

Tűnj ki a tömegből
Mindig lesz a stílusodhoz illő minőségi és vírus marketing tartalmad, ami inspirálja követőid és javítja az elkötelezettség arányát vállalkozásod és edző termed felé.

 

 

SZERKESZTHETŐ ÉS TESTRESZABHATÓ INGYEN A CANVA-BAN

Testreszabhatod, hogy tökéletesen illeszkedjen márkád identitásához: megváltoztathatod a színeket, a háttereket, a képeket, a szövegeket és az összes többi elemet.

Ezután nem fogod a drága időd egy másodpercét sem azzal eltölteni, hogy azon gondolkodj mit posztolj a közösségi médiádban, milyen legyen a grafika! :)

Gyors átalakítás arculatodra -Fitness woman sablon

 

 

MIT TARTALMAZ A FITNESS WOMAN BOX?

ok 50 db Motivációs Idézet
Különféle képes idézetek, amelyek még nagyobb értéket képviselnek vállalkozásod és közösségi média oldalaid számára. Követőid, a sportolók imádni fogják!

ok 15 db Kvíz - Kérdés
Vonzó kérdések és játék sablonok, hogy növeld közösségi médiád látogatói számát! Követőid imádni fogják, hogy rendszeres és izgalmas tartalmat osztasz meg.

ok 25 db Tipp
Tippek és értékes információk edzés fajtákról, egészséges életmódról, tiszta táplálkozásról, az emberi testről. Különleges élményt fog nyújtani  követőid számára, kik értékelni fogják és hidd el hamarabb téged választanak, mint gondolnád!

ok 20 db Promóció
Érd el a lehető legszélesebb közönséget, és lépj kapcsolatba ügyfeleiddel a promóciók segítségével. A követőiden kívüli emberek csak arra várnak, hogy megmutasd nekik, hogy ki vagy és miben vagy másabb a többi edzőtől, sport embertől, vállalkozótól.

ok 25 db Szórakoztató Tény
Különféle szórakoztató tények a sport világából, amelyek még nagyobb értéket adnak az üzleti és közösségi média platformodnak.

ok 5 db Edzést terv naptár
Nagyon szemléletes naptárak a sport világából, melyeket könnyedén tudsz változtatni, átszinezni, logóval ellátni, kitölteni az edzésterveiddel és közzé tenni a közösségi média oldaladon követőid számára.

 

MINDEZEKET PÁR KATTINTÁSSAL SZERKESZTHETED!
Tudod, miért szeretnek minket az ügyfeleink?
Mivel ezeket a kész sablonokat könnyedén betöltik a Canva-ra, a világ legegyszerűbb ingyenes képszerkesztő szoftverére majd néhány kattintással megnyitják a képeket a számítógépükön vagy mobiltelefonjukon, ahol gyorsan testreszabhatják a sablont. Tőled függ milyen stílusban kommunikálsz!

Ez a sablon 100% -ban testreszabható a Canva INGYENES verziójában!

 

HOGYAN TUDOD HASZNÁLNI?
Posztolj naponta az Instagramon és a Facebookon ... és élvezd az eredményeket!

 

Letölthető Fitness woman sablonok egyszerűen

MIÉRT KELL MOST BESZEREZNED?
Kezd el még MA olyan tartalom nyújtását, amelyre követőid szomjaznak... hogy az egekbe szökjenek az eredményeid!

 

MIT KAPSZ?
Több mint 140 db használatra kész sablont kapsz, melyeket mind az Instagram, mind a Facebook oldaladon is tudsz használni egyidejűleg.

 

Amennyiben további kérdésed van a sablonok használatával kapcsolatban, látogass el a Súgó központba, ahol a Gyakori Kérdések mellett Használati útmutatásban is segítünk vagy keress bennünket elérhetőségeinken!

gyakori kérdésekhez

 

Adatok
Szakterület
Fitness
Sablonok száma
140db
Méret
1080x1080
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek